Så nemt er det at finde en P-plads i København

Kør direkte til en ledig plads

Er du ikke sikker på, hvor du skal parkere, når du tager bilen til København?

Så har vi gode nyheder til dig! Der er rigtigt mange P-pladser overalt i København, som du kan køre direkte til - helt uden at lede.

Q-Park alene har over 3.000 pladser på centrale beliggenheder i København. Tæt på populære destinationer, offentlig transport og deletransport som løbehjul og cykler.

Book og klar det hele hjemmefra ...

Du kan gøre det endnu nemmere ved at booke din parkering i forvejen. Det kan du gøre øverst på siden her.

Her kan du finde gode tilbud på parkering i hele byen. Og med en booking kan du køre direkte til din plads midt i København.

... eller betal med din sædvanlige app

I Q-Parks P-huse kan du betale med betalingsapps, præcis som du plejer, når du parkerer på gaden. Her er det bare endnu nemmere!

Når du har aktiveret ”automatisk kameraparkering” i din app, kan du køre direkte ind i anlægget og ud igen uden at gøre noget som helst.

Hvis du betaler med Q-Parks egen app, er det også helt gebyrfrit. 

En god tur til København starter og ender med stressfri parkering

Når du parkerer i P-hus, slipper du for at lede og kan køre direkte til en ledig p-plads. Du skal aldrig parallelparkere, mens de andre trafikanter venter.

Du holder altid i tørvejr, og i sommervarmen holder din bil fint i skyggen. Og har du børn med i bilen, er der fin plads til at få dem sikkert ind og ud.

Elopladning i København

I de fleste P-huse har du også mulighed for at lade din bil, når du besøger København. Q-Park har for eksempel 25 ladestandere i P-huset ved Vesterport og 24 i P-huset ved Nørreport og en masse ladestandere fordelt på de andre P-anlæg.

Se her, hvor du kan lade i København 

Har du spørgsmål?
Du kan kontakte os mandag - fredag på telefon 7025 7212.
Eller find os her:
arrow