København
Det Ny Teater
Gammel kongevej 29 1610 København V

Parkering ved Det Ny Teater

Parkér nemt og sikkert lige i nærheden af Det Ny Teater

Danmarks mest populære teater Det Ny Teater ligger i den smukke klassiske teaterbygning lige mellem Vesterbro og Frederiksberg. 

Planlæg en fremragende aften med en storslået teateroplevelse. Q-Park har to P-huse lige i nærheden af teateret og de mange hyggelige restauranter i området. 

Parkér nemt og sikkert lige ved teateret og ankom i god tid til at nå hele første akt. Vælg mellem to rummelige og sikre P-huse.

Hvis du vælger at parkere på Q-Park Vesterport, kan du endda planlægge hele aftenen hjemmefra og booke din parkering med det samme. 

 

Parkér i Codanhus

Book din parkering på Vesterport

 


Det Ny Teater, som er opført i 1908, er Danmarks mest besøgte teater, som trækker publikum fra hele landet.  Med 12.000 m2 og mere end 1000 pladser i den smukke, klassiske teaterbygning på Vesterbro er det også et af landets største.

På Det Ny Teater kan du opleve alle de store, internationale musicals. Gennem tiderne har teateret bl.a. opført store succeser som Jesus Christ Superstar, West Side Story, Don Quixote, The Phantom of the Opera, Les Misérables, Annie, Evita Chicago, Annie Get Your Gun og Book of Mormon. 

Der bliver ikke sparet på produktionen af forestillingerne på Det Ny Teater, som altid har mange skuespillere, sangere og dansere og ikke mindst et stort orkester. 

 

Læs mere om Det Ny Teater her

 

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa