Stressfri boligparkering med e-park

Digitale p-tilladelser i e-park giver mindre administration og glade beboere. Se hvordan i filmen her.

 

 

 

Minimal administration,  ingen ventetid og glade beboere. Digitale p-tilladelser i e-park boligparkering giver en lettere hverdag for både administrator, beboere og deres gæster.

Som administrator skal du kun oprette beboeren i systemet én gang og overlade resten til beboeren selv. 

Beboeren administrerer selv sin p-tilladelse online og opretter selv gæstetilladelse til sine egne gæster. Den digitale p-tilladelse skal aldrig fornyes eller udskiftes. Den er gyldig, indtil den bliver inddraget igen. 

Større overblik online med e-park

Som administrator har du det fulde overblik og kontrol over alle p-tilladelser. Du registrerer beboerne i systemet én gang. De får en e-mail med login-oplysninger og kan så administrere deres egen digitale p-tilladelse og oprette gæstetilladelser til deres besøgende online. D

Den digitale p-tilladelse skal aldrig fornyes. Den er gyldig, indtil du evt. inddrager den igen. 

Glade beboere med større frihed

Beboerne kan administrere deres egne digitale p-tilladelser og oprette gæstetilladelser online i e-park boligparkering døgnet rundt. Beboere kan nemt og hurtigt opdatere deres p-tilladelse, når de fx kører i en lånebil. Der er ingen fysisk P-tilladelse at huske på, og tilladelsen skal aldrig fornyes. 

Slut med at sende gæsterne tilbage til bilen

Gæsterne får det også nemmere. Beboeren opretter selv gæstetilladelsen i e-park boligparkering, og gæsten modtager en bekræftelse på sin telefon.

Vælg din e-park løsning

e-park fås som forskellige løsninger til tablet og PC. Find din løsning her

  

Se vores brochure om e-park boligparkering 

 

arrow