Parkeringsløsninger til erhverv og bolig

Hotel- og restaurantparkering

Med Q-Park kan du tilbyde dine gæster den perfekte parkeringsløsning under deres besøg.

Hotel og restaurant

Med Q-Park som partner kan du tilbyde dine gæster den perfekte parkeringsløsning i vores lukkede P-anlæg på centrale beliggenheder i de større byer.  Vi kan samarbejde på mange måder fra rabatkoder til avancerede API-bookingforbindelser.

API-forbindelse

Med Q-Park API kan du tilføje muligheden for at booke parkering inden for dit nuværende booking-flow, hvilket giver dine kunder en problemfri booking- og parkeringsoplevelse.

Bookingside med særlige tilbud

Opret en brandet underside på Q-Parks hjemmeside, hvor dine kunder kan bestille skræddersyede parkeringstilbud. Sammen skaber vi de præcis de tilbud, som passer til dine gæster. Læs mere om affiliate deals her.

Rabatkoder

Unikke rabatkoder, som du kan give dine kunder i enten dit booking-flow eller bekræftelsesmail. De kan derefter bruge denne kode til at booke parkering med rabat i det nærmeste Q-Park bomanlæg.

Visitor Parking

Med Q-Park Visitor Parking kan du købe din gæsters parkering efter at have modtaget betaling i dit eget booking-flow - eller du kan betale for deres parkering. Vi skaber i samarbejde de produkter, der passer til dine gæster. Indtast gæsternes e-mailadresse i reservationen, så modtager de alle instruktioner om, hvordan de parkerer hos Q-Park på dagen.

arrow