Parkeringsløsninger til erhverv og bolig

Hotel- og restaurantparkering

Med Q-Park kan du tilbyde dine gæster den perfekte parkeringsløsning under deres besøg.

Hotel og restaurant

Med Q-Park som partner kan du tilbyde dine gæster den perfekte parkeringsløsning i vores lukkede P-anlæg på centrale beliggenheder i de større byer.  Vi kan samarbejde på mange måder fra rabatkoder til avancerede API-bookingforbindelser.

API-forbindelse

Med Q-Park API kan du tilføje muligheden for at booke parkering inden for dit nuværende booking-flow, hvilket giver dine kunder en problemfri booking- og parkeringsoplevelse.

Bookingside med særlige tilbud

Opret en brandet underside på Q-Parks hjemmeside, hvor dine kunder kan bestille skræddersyede parkeringstilbud. Sammen skaber vi de præcis de tilbud, som passer til dine gæster.

Rabatkoder

Unikke rabatkoder, som du kan give dine kunder i enten dit booking-flow eller bekræftelsesmail. De kan derefter bruge denne kode til at booke parkering med rabat i det nærmeste Q-Park bomanlæg.

Visitor Parking

Med Q-Park Visitor Parking kan du købe din gæsters parkering efter at have modtaget betaling i dit eget booking-flow - eller du kan betale for deres parkering. Vi skaber i samarbejde de produkter, der passer til dine gæster. Indtast gæsternes e-mailadresse i reservationen, så modtager de alle instruktioner om, hvordan de parkerer hos Q-Park på dagen.

arrow