Q-Park showcase

Q-Park Bruul, Mechelen

Q-Park Bruul – Fremtidssikret parkering med biler under jorden, en grøn park på overfladen og plads til fodgængere, cyklister og offentligt transport. 

Q-Park Bruul - Fremtidssikring med ringvejsparkering

Q-Park Bruul er fremtiden inden for parkering: underjordisk parkering ved den indre ringvej med en attraktiv grøn park på toppen. 

 • Giver nem adgang for biler afbalanceret med mobilitet på cykel eller til fods. 
 • Skaber plads til et attraktivt område på en vital akse mellem den primære handelsgade ‘Bruul’ og togstationen. 
 • Placeret under den indre ringvej, som engang var den romerske bymur.
 • Anlægget ligger ideelt for shoppere, erhverv og offentlig transport. 

For Mechelen - en historisk belgisk by – er parkeringsanlægget en del af et gennemgribende byfornyelsesprogram, som skal gøre byen bedre at bo i, mere attraktiv og mere økonomisk bæredygtig. 

 

Mechelens mobilitetsplan

Q-Park Bruul er en del af Mechelens ‘Vestenboulevard’-byomlægning og den langsigtede Mechelen Mobilitetsplan. Målet med planen er at koordinere bæredygtig mobilitetsplanlægning, -forberedelse og -implementering og samtidig opnå enighed blandt bystyrets forskellige afdelinger, som varetager plads, mobilitet og trafik i og omkring Mechelen.

At flytte parkeringsanlægget ned under jorden har givet Mechelen mulighed for at skabe en grøn zone for fodgængere langs den indre ring på denne akse. 

Q-Park_Bruul_car_park_in_redevelopment_drawing
Bruul er et afgørende element i den planlagte omlægning af Mechelens romerske befæstninger.

 

Fra gadeparkering til en grøn park

Inden det underjordiske parkeringsanlæg blev anlagt, blev området brugt til gadeparkering. Nu er overfladen blevet omlagt til en attraktiv, grøn park. Det gør området bedre at bo i og tilgodeser fodgængere og cyklister. 

Q-Park_Belgium_Mechelen_Bruul 

Fra parkerede biler til en grøn park.

 

Nem adgang for bilister

Bilister bliver ledt ind til Bruul parkeringsanlægget fra Raghenoplein, da det er den hurtigste rute ind og ud af byen – via den direkte forbindelse fra ringvejen i indre by til motorvejen. Det reducerer den samlede mængde af trafik, hvilket forbedrer luftkvaliteten og sikkerheden for fodgængere og cyklister. 

Bruul_greenery_access_and_exit
Bilisterne bliver ledt i den rigtige retning for at mindske mængden af trafik. 

 

Nem adgang for fodgængere og cyklister

Bruul parkeringsanlægget har to transparente, indbydende og sikre pavilloner til fodgængere, som er perfekt integrerede i omgivelserne. Der er en elevator i hver pavillon, og panoramaelevatoren I den primære pavillon nærmest Mercierplein har adgang fra to sider, så den også kan bruges af cyklister. 
 
Bruul har to transparente pavilloner til fodgængere. Tættest på Mercierplein ligger hovedindgangen for fodgængere, som er transparent og har en panoramaelevator til fodgængere og cyklister. 

 

Q-Parks kendetegn

• Underjordisk parkeringsanlæg i to etager
o 352 parkeringspladser til biler (skrå)
o 50 parkeringspladser til cykler
o 6 ladestationer til elbiler
o Ensrettet trafik
• LED-belysning
o Intelligent belysning
o Lysdæmpere og sensorer
• Trimmede stolper parallel med parkeringspladserne
• Selvrengørende offentlige toiletter

 

Seneste nyheder

 • Husk p-skiven på søndag!
  | Nu er det her: Det forår, vi sikkert alle sammen har glædet os lidt mere til lige netop i år. Og på søndag den 28. marts markerer vi for alvor skiftet til lysere tider, når vi går over til sommertid. 
  Se mere
 • Transformation: Private parkeringsanlæg til offentlig brug
  | Q-Park République er forvandlet fra nedslidt privat parkeringsanlæg til moderne anlæg med offentlig adgang. I Danmark hjælper Q-Park også ejere af private parkeringsanlæg med at optimere brugen af parkeringskapaciteten i anlæg, som er åbne for både private og offentligheden. 
  Læs mere
 • Husk p-skiven på søndag!
  | Bladene skifter farve, vi har haft den første nattefrost, og på søndag er det officielt slut med sommertid for i år. Det betyder også, at det er sæson for forkert indstillede ure og p-skiver. Især det sidste kan have nogle kedelige konsekvenser.
  Læs mere her
arrow