Find parkering

Parkering i København

Parker hos Q-Park i København

Se alle vores P-anlæg i København her 

Find parkering i København. Uanset hvor du skal hen i København, kan du finde en parkeringsplads hos Q-Park i nærheden. 

Hvis du starter din tur i hjertet af København, kan du parkere i et af vores centrale p-anlæg. Du kan også vælge at parkere i udkanten af byen tæt på offentlig transport. Uanset hvor du vil parkere i København, er der altid et Q-Park p-anlæg i nærheden. 

Se alle vores P-anlæg i København her 

Der er mange fordele ved at parkere hos Q-Park i København:

  • Du er altid tæt på populære destinationer
  • Der er gode ind- og udkørselsforhold
  • Du er altid sikker på at finde en plads

Parkér hos Q-Park i København

Du kan finde de rene, lyse Q-Park parkeringsanlæg med nem adgang over hele byen. Hvis du vælger at parkere i midten af byen, kan du nemt gå til alle de mest interessante steder i København. Men du kan også vælge at parkere lidt længere ude og tage en cykel, et løbehjul eller offentlig transport ind til Indre By. 
Uanset om du besøger København for seværdighederne, shoppingmulighederne eller restauranterne eller skal deltage i et møde eller et event, er det altid en god idé at parkere hos Q-Park

Vores p-anlæg er central placeret i gåafstand fra de vigtigste interessepunkter i byen.

Hvad skal du opleve i København?

København er fyldt med shoppingmuligheder, hyggelige gågader og restauranter i verdensklasse. Vi har altid plads til dig i nærheden af det hele. 

Der er altid noget at lave i København med rig mulighed for både historiske og kulturelle oplevelser og god underholdning.

Bliv godt underhold til byen største dinner party hos Wallmans. Besøg Tivoli, den smukke gamle have i hjertet af byen med underholdning for hele familien, fredagsrock og lækre restauranter. Tag en tur med ud i det uendelige univers på Tycho Brahe Planetarium, få det bedste af comedy og hør interessante foredrag på Bremen Teater eller oplev de helt store musicals i storslåede produktioner på Det Ny Teater.Serviceydelser
Produkter

Find din parkering

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa